Muziekinstallatie voetbalclub VV Hoogeloon

Projectomschrijving

Op 15 augustus 1940 zag Rooms Katholieke Voetbalvereniging Hoogerloon het levenslicht. Dankzij de opbloei van de vereniging werd in de jaren ’50 uitgekeken naar een betere huisvesting. Die vond men aan het Domineepad langs het stroompje ‘De Roetweyer’. Anno 2018 geldt De Roetwijer nog steeds als onderkomen voor VV Hoogeloon. Dit jaar investeerde de voetbalclub in een nieuwe muziekinstallatie voor de kantine en op de tribune. Installatiepartner Backline AV mocht de muziekinstallatie vorm geven. Het resultaat is een prachtig systeem die door alle vrijwilligers gemakkelijk bediend kan worden.

Nieuwe muziekinstallatie met video

De bestaande geluidsinstallatie van VV Hoogeloon was aan vervanging toe. De installatie kon al wel 20 jaar oud zijn en is in de loop der jaren middels handige vrijwilligers in leven gehouden. Het gevolg was een installatie vol kabeltjes, verkeerd ingestelde knoppen en speakers die het niet meer deden. De vraag aan Backline AV was dan ook of de nieuwe muziekinstallatie eenvoudig bediend kon worden. En dat deze mee kon draaien met het video scherm binnen. Bovendien mocht ook de omroepinstallatie buiten worden vervangen.

Omroepinstallatie voor buiten

Het hoofdveld van de 4e klasser heeft een compacte tribune die zich perfect leent om een omroepinstallatie op te plaatsen. Aan beide hoeken van de tribune zijn 2 weerbestendige muziekhoorn luidsprekers geplaatst, die zorgen voor een perfecte spreiding van het geluid over het veld. In de tribune zijn 2 extra weerbestendige opbouwspeakers geplaatst. Het geluid van de muziekhoorns is natuurlijk niet in de tribune te horen. De opbouwspeakers compenseren dit en maakt de omroep ook in de tribune luid en duidelijk verstaanbaar.

Muziekinstallatie voetbalclub moet knallen

In de kantine is het heel simpel. De muziekinstallatie moet kunnen knallen! Hoewel het voetbal zelf een absolute uitlaatklep is voor veel voetballers is de sfeer in de kantine net zo belangrijk. Tot laat in de avond wordt er nagepraat over de wedstrijden. En hoe later het wordt, hoe harder de muziek gaat. Hier is de nieuwe muziekinstallatie van VV Hoogeloon helemaal op ingericht. Kampioen of niet. Er kan absoluut geknald worden.

Dubbel 6″ luidsprekers met 12″ subwoofer

Backline AV heeft voor de kantine gekozen voor de V2-26 luidsprekers. Deze luidspreker bevat 2 stuks 6” luidsprekers, die gezamenlijk zorgen voor een enorme output. Door de houten klankkast klinkt de muziek warm en prettig. De luidsprekers worden gecompenseerd door een tweetal subwoofers. Als het volume omhoog gaat, dan komen deze jongens echt tot hun recht. Een absolute topinstallatie, waarmee de voetbalclub jaren mee vooruit kan.

Integratie met 2 beeldschermen

De muziekinstallatie is volledig geïntegreerd met 2 beeldschermen. Via een eenvoudig te bedienen touchscreen achter de bar kunnen de vrijwilligers kiezen wat er wordt geluisterd. Er zijn 3 mogelijkheden, namelijk TV, Club TV of een laptop. Alle 3 de keuzes brengen andere bronnen met zich mee. Met slechts een druk op de knop kan dit worden omgezet.

Goed voor de bar omzet

De nieuwe muziekinstallatie draagt bij aan een goede sfeer in de kantine. Tijdens grote wedstrijden in de Eredivisie of Champions League wordt het geluid fantastisch weergegeven. Dit zorgt voor een extra dimensie in de beleving van de bezoekers. Het zou net de reden kunnen zijn voor mensen om die wedstrijd toch lekker in de kantine te komen kijken. Meerdere clubs hebben ons al laten weten dat een goede geluidsinstallatie goed is voor de bar omzet!

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917