Sport-speakers bij VV Heiligerlee
31 mei 2024 
3 min. leestijd

Sport-speakers bij VV Heiligerlee

Voetbalvereniging VV Heiligerlee, opgericht in 1928, is een amateurvoetbalclub in Heiligerlee, Groningen.
De club biedt uitgebreide faciliteiten, waaronder meerdere grasvelden en een clubhuis, en heeft zowel jeugd- als seniorenteams.


Jeugdontwikkeling en gemeenschapsbetrokkenheid zijn centrale pijlers, met trainingen, toernooien en sociale evenementen die de lokale gemeenschap samenbrengen. VV Heiligerlee staat bekend om sportiviteit en het bevorderen van een inclusieve en hechte clubcultuur.

Multi-zone systeem


Onze Sportspeaker-specialisten van Regio Noord, Pro AV, hebben VV Heiligerlee voorzien van een compleet nieuw geluidssysteem voor hun velden, de kantine en het bijbehorende terras.
Het systeem is opgedeeld in vier zones:

1. Kantine

2. Terras

3. Hoofdveld

4. Oefenveld

Het hart van het systeem


Pro AV heeft gekozen voor Powersoft als basis voor dit systeem. Dit Italiaanse merk staat bekend als de nummer 1 in duurzame versterkers en loopt voorop in technologie. Voor dit project zijn hun meest compacte versterkers gebruikt, bekend onder de naam MEZZO. Deze versterkers zijn voorzien van passieve koeling en kunnen dankzij de meegeleverde bevestigingsbeugels bijna overal geplaatst worden. Afmetingen van de MEZZO zijn 210 x 275 x 40 mm.


Deze versterkers hebben een ingebouwde slimme processor en kunnen bediend worden via draaiknoppen of een Touch paneel, waardoor extra hardware overbodig is.
Bij VV Heiligerlee is gekozen voor bediening via het Touch paneel.

Op dit moderne overzichtelijke schermpje kan men eenvoudig muziekbronnen per zone kiezen en het volume per zone aanpassen.
Dit krachtige systeem kan dus met één vinger bediend worden.
Naast gebruiksgemak is de apparatuur ook zeer efficiënt, met een stroomverbruik tot wel 40% lager dan dat van andere merken.


Luidsprekers

Voor het hoofdveld zijn twee medium Sport-speakers gebruikt, deze krachtige 8-inchers bieden een warme weergave bij zowel muziek als spraak/omroep.
Deze zijn aan het clubgebouw gemonteerd en zo gericht dat er optimale dekking rond, en over het hoofdveld is.

Het oefenveld is voorzien van dezelfde luidspreker, deze is op een serieuze hoogte geplaatst en zorgt zo in zijn eentje voor een goede dekking over dit gebied.


Kantine en Terras

In de kantine is het bestaande systeem aangevuld met twee extra 8-inch opbouwluidsprekers,  geschikt voor alles van achtergrondmuziek tot feestmuziek.
Dankzij de toevoeging van deze extra luidsprekers is de dekking van geluid in de kantine aanzienlijk verbeterd.


Het terras is voorzien van een weersbestendige designluidspreker uit de SONORA-lijn, met een IP66-rating, wat betekent dat ze stofdicht en waterbestendig zijn.
Het compacte formaat van deze 4-inch luidsprekers doet niets af aan hun weergavekwaliteit.
Dit zelfde model is tevens verkrijgbaar in 6 inch en 8 inch.

 

Tijdens rust en de derde helft kan men genieten van muziek, verzorgd door een toegevoegde mediaspeler. Deze speler biedt opties voor draadloze muziekstreaming, DAB/DAB+, USB en internetradio, met toegang tot duizenden stabiele zenders zonder onderbrekingen.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen