De beste geluidsinstallatie voor uw sportveld

Sportveld geluidsinstallaties van de hoogste kwaliteit voor een geweldige muziek- en omroepweergave op en rondom uw sportaccommodatie.

 

Goed advies nodig?

Of bel direct met 085-2500917

Geluidsinstallatie sportveld met kraakheldere geluidskwaliteit

Wij leveren de beste geluidsinstallaties voor uw voetbalveld, hockeyveld, tennisbaan of atletiekbaan. Optimaal verstaanbaar voor al het publiek met een perfecte dekking over het hele veld. Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit. Eenvoudig te bedienen door elke vrijwilliger.

Wij werken onder andere voor:

Verstaanbaar zijn is een groot goed

Oude installaties, verouderde techniek of moeilijke bedieningen brengen de verstaanbaarheid van uw huidige sportveld geluidsinstallatie in gevaar. Maar dit kan ook anders. Ook voor uw voetbalvereniging, hockeyclub of atletiekvereniging.

3 uitgangspunten

Onze bewezen installatie concepten zijn gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:

Optimaal verstaanbaar voor al het publiek langs het veld

Toeschouwersaantallen

Toeschouwers zorgen voor lawaai. Er wordt gepraat, meegeleefd en aangemoedigd langs het veld. Voor ons is het zaak om boven dit lawaai uit te komen. Wij weten exact hoeveel decibel (dB) de geluidsinstallatie moet produceren over een bepaalde afstand om optimaal verstaanbaar te zijn.

Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit

Uw verwachting

Per vereniging verschilt de verwachting van de geluidskwaliteit. Sommige verenigingen willen slechts verstaanbaar zijn rondom het hoofdveld. Anderen willen een fantastische muziekbeleving op en rondom het volledige sportcomplex  creëren. Wij kunnen met alle eisen uit de voeten.

Geluidsinstallatie sportveld onderaan

Budget

Voor veel sportverenigingen het belangrijkste element. We kunnen wel wat willen… Maar waar halen we het budget vandaan? Wij hebben oplossingen te bieden vanaf € 4.000,-. Maar ook voor € 25.000,-. Het hangt helemaal af van jullie  wensen. En het budget wat vrij gemaakt kan worden.

Bewezen installatie concepten

Bovenstaande pijlers hebben geleid tot verschillende bewezen geluidsinstallaties voor sportvelden. Met tribune of zonder tribune. Met lichtmasten of zonder. Voor 500 of 10.000 toeschouwers. Deze concepten kunnen wij onderbouwen door middel van calculaties. Middels calculaties brengen wij het uiteindelijke resultaat in beeld.

Luister zelf eens naar het verschil

De traditionele hoornspeaker is definitief verleden tijd en is ingehaald door nieuwe technologie.

Ouderwetse hoornspeaker

Ouderwetse hoornspeaker

De klassieke oplossing op sportvelden

R35-3896 luidspreker

De nieuwste trend in Nederland

“Maar wij hebben niet zo’n grote accommodatie!”

Juist voor u hebben wij de ideale oplossingen in huis. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en een echte toevoeging voor uw vereniging.
Sportaccommodatie zonder tribune van 5e klasser VV Terlo
Hoofdveld op de accommodatie van 2e klasser Veensche Boys
Complete sportaccommodatie Rijkerswoerd met voetbalclub ESA

5 jaar garantie

Op de producten die in onze installaties worden gebruikt zit 5 jaar garantie. Dit betekent dat u 5 jaar lang gegarandeerd bent van een ultieme muziekbeleving.

Kippenvel garantie

Een warming-up met ‘Life is life’. Het veld opkomen met ‘Eye of the tiger’. En als er gescoord wordt klinkt ‘Tsunami’. Een garantie voor kippenvel.

Afschrijven over 10 jaar

Onze geluidsinstallaties gaan minimaal 10 jaar mee. U kunt een aanschaf dan ook over 10 jaar afschrijven. Dit gaat uw penningmeester absoluut waarderen!

Wat klanten over ons zeggen:

Johan Evers

Voorzitter VV Sparta Nijkerk

“Als je hoorde wat voorheen de geluidskwaliteit was en hoe het geluid nu klinkt, kunnen we alleen mar heel erg tevreden zijn. Het is fantastisch dat we ons publiek een extra stuk beleving kunnen bieden. Naast de spraakverstaanbaarheid wordt de muziek steeds belangrijker. Zodra we hebben gescoord is het feest nu nog groter dan het al was!”

Steef Hammerstein

Commercieel directeur Telstar

“De installatie op de Oost-tribune was zwaar verouderd. Toespraken vanaf het veld waren gewoon niet te verstaan. Directie en supporters irriteerden zich hier enorm aan. Sportspeaker.nl kwam met de juiste aanbevelingen tegen de juiste prijs. Als 1e divisionist hebben we het financieel niet altijd makkelijk. Toch hebben we samen met Sportspeaker.nl een geweldige oplossing gevonden met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. We zijn heel tevreden.”

Frans Vreeswijk

Manager Stichting Sportcentrum Rijkerswoerd

“Complimenten voor jullie manier van werken! Daarmee bedoel ik te zeggen dat jullie telkens weer hebben terug gekoppeld wat de stand van zaken was. Dat maak ik echt wel anders mee. Bovendien meldden jullie jezelf steeds net aan en af. Bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!”

De beste geluidsinstallatie voor uw sportveld

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan via de button hiernaast!

Goed advies nodig?

Of bel direct me085-2500917