Onze Sport Speaker

Ons team heeft er 10 jaar over gedaan om de beste luidsprekers te vinden voor sportvelden. We hebben alle mogelijke modellen getest. Totdat we 3 jaar geleden onze Sport Speaker vonden. Na vele testen en demonstraties zijn wij er over uit. Dit is de beste Sport Speaker voor de Nederlandse sportvelden. 
Onze Sport Speaker geïmporteerd uit Amerika

Waarom is dit de beste Speaker?

Onze belangrijkste bevindingen op een rijtje:


  • Uitmuntende verstaanbaarheid op 50 meter afstand (overzijde veld)
  • Fantastische muziekkwaliteit die voor kippenvel zorgt
  • Behuizing bestand tegen vorst, wind en neerslag
  • Geen vogelnestjes door dichte behuizing
  • Stevige beugel voor veilige montage
  • Afschrijven over 20 jaar
  • Betaalbaar

Diverse montage mogelijkheden

beste omroepinstallatie sportveld
Op de tribune
Aan de lichtmast
Op de kantine

Luister zelf maar eens

Waarom kan die Sport Speaker zo goed klinken?

Bij Sport-Speaker.nl streven we er voortdurend naar om de beste producten op de audio-markt te vinden, met als doel de verstaanbaarheid bij sportverenigingen naar een hoger niveau te tillen.
Ons team is altijd scherp op zoek naar innovatieve oplossingen die niet alleen indrukwekkende geluidsweergave bieden, maar ook eenvoudig te bedienen zijn.


Om onze missie te vervullen, importeren wij zelf materialen en ontwerpen we systemen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit. We geloven sterk in het belang van helder geluid in de sportwereld, waarbij ook communicatie essentieel is voor het succes van evenementen en trainingen.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de focus op hoogwaardige audioproducten, maar ook de nadruk op gebruiksgemak. We begrijpen dat de bediening van audioapparatuur in sportomgevingen gebruiksvriendelijk moet zijn. Onze systemen worden zorgvuldig ontworpen met in gedachten dat een vrijwilliger zonder enige technische kennis het systeem volledig onder controle heeft, zodat sportverenigingen zich kunnen concentreren op hun activiteiten, terwijl wij zorgen voor de perfecte geluidsbeleving.

Naast onze Nr.1 bieden wij alternatieven aan voor elk budget

Heb je vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0852500917 

Heb jij liever dat wij jou bellen?