Volledige dekking met slechts 2 luidsprekers bij FC Breukelen
27 mei 2024 
3 min. leestijd

Volledige dekking met slechts 2 luidsprekers bij FC Breukelen

FC Breukelen is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in Breukelen, een dorp in de provincie Utrecht.
De club is opgericht in 2007 na een fusie tussen de plaatselijke verenigingen VV Nijenrodes en CSV Vitesse.
Sindsdien heeft FC Breukelen een belangrijke rol gespeeld in de lokale gemeenschap en biedt zowel jeugd- als seniorenvoetbal aan.


De clubkleuren van FC Breukelen zijn blauw en wit.
Het eerste elftal speelt op Sportpark Broekdijk Oost, een sportcomplex met meerdere voetbalvelden en faciliteiten voor spelers en supporters.
FC Breukelen heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een club met een sterke jeugdopleiding, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van jonge talenten.

FC Breukelen neemt deel aan de competities van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en speelt in de lagere amateurdivisies.
De club staat bekend om haar hechte gemeenschap en vrijwilligerswerk, die cruciaal zijn voor het dagelijks functioneren van de vereniging. Regelmatig worden evenementen en activiteiten georganiseerd om de sociale cohesie te bevorderen en de band met de lokale bevolking te versterken.

Een compleet nieuw muziek- en omroepsysteem

Om bezoekers goed te kunnen informeren en entertainen, heeft FC Breukelen geïnvesteerd in een hoogwaardig Sport-Speaker systeem.
Onze specialisten van Van Brienen AV uit regio Midden Nederland hebben het hoofdveld en de kantine voorzien van hoogwaardige luidsprekers.


Enorme dekking in muziek en omroep met slechts twee luidsprekers

Voor het veld zijn twee van onze topklasse luidsprekers op het dak van het clubgebouw geplaatst, die niet alleen een geweldige geluidsweergave bieden, maar ook een uitmuntende dekking.
Waar het publiek zich ook bevindt, muziek en omroepen zijn duidelijk hoorbaar.


Deze luidsprekers zijn van Amerikaanse makelij, en zijn specifiek ontworpen voor deze toepassing.
Dankzij de 12 inch woofer klinkt de luidspreker zeer warm en vol, zelf over grote afstanden.
De luidspreker kan dankzij de ingebouwde lijntransformator op 100 volt systemen aangesloten worden, het wattage bedraagt 400 watt.

Van achtergrondmuziek tot feestmuziek

In de kantine is een krachtig systeem aangelegd met luidsprekers van het merk MAG AUDIO.
Deze luidsprekers zijn ontworpen voor serieuze inzet en hebben interne componenten die net wat groter zijn dan normaal, wat ervoor zorgt dat ze zelfs op hoog volume fantastisch klinken.

Voor de midden- en hoge tonen zijn twee X320-kasten gebruikt, tweeweg-luidsprekers met een houten behuizing die de muziek vol en rijk laten klinken. Daarnaast zorgt een 18-inch MAG AUDIO subwoofer met ingebouwde versterker voor de lage, voelbare tonen.


Behalve de subwoofer zijn alle luidsprekers aangesloten op een installatieversterker, de Duecanali 1604 DSP+D, die ontworpen is voor 24/7 gebruik en garant staat voor jaren zorgeloos gebruik met zuinige technologie om onnodig stroomverbruik tegen te gaan.


Microfoontechniek 

Voor omroep en verslaggeving is er een draadloze microfoon aan het systeem toegevoegd.


Dankzij een buitenantenne kan de spreker zich vrij bewegen bij en op het veld. In de kantine is een mengpaneel geplaatst voor liveoptredens, die kunnen inprikken op de vaste installatie. Er zijn ook twee draadloze microfoons geplaatst, inzetbaar voor diverse doeleinden.

Met dit systeem kan FC Breukelen elk evenement tot een groot succes maken.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen