Muziek en omroep hoofdveld Quick ‘20

Projectomschrijving

Quick ’20 uit Oldenzaal is een gerespecteerde amateurvereniging in het voetbal. In het bijna 100-jarige bestaan is de vereniging uitgegroeid tot één van de grootste zondag voetbalverenigingen van Nederland. Maar liefst 1800 leden betreden wekelijks het veld van Quick ’20. Sinds 18 augustus 1963 wordt gespeeld op sportpark Vonderweijde. Het hoofdveld is afgelopen maanden grondig vernieuwd. De accommodatie biedt nu 6400 staanplaatsen en 600 overdekte zitplaatsen. RJ Audiovisueel mocht de geluidsinstallatie voor muziek en omroep voor haar rekening nemen.

Muziek en omroep geïnstalleerd door vrijwilligers

Wanneer er gebouwd wordt binnen een vereniging, dan komt een stroom van vrijwilligers op gang die bijdragen aan de gang van zaken. Daarnaast zijn ook sponsoren actief om hun beste beentje voor te zetten. Om een nieuwe muziek en omroepinstallatie te realiseren bij Quick ’20 is de installatie ook volledig door vrijwilligers gedaan. RJ Audiovisueel heeft de installatie volledig voorbereid en is na installatie langs gekomen om het systeem in te regelen. Een fantastische combinatie van professioneel advies en actieve vrijwilligers.

Gekozen is voor een weerbestendige geluidsinstallatie die ervoor zorgt dat muziek en omroep op verstaanbare wijze over het hele hoofdveld wordt weergegeven. Beide tribunes zijn voorzien van zogenaamde ‘fill luidsprekers’. Deze zijn gericht op het publiek in de tribune en zorgen voor verstaanbaarheid onder de overkapping. Door wat meer luidsprekers te plaatsen kan het volume worden gereduceerd en ontstaat een aangename beleving.

Op de tribune, maar dan gericht naar het veld, zijn muziekhoorn luidsprekers geplaatst. Deze zijn bestand tegen regen, hagel en vrieskou en zorgen voor een optimale verstaanbaarheid over het hele veld. De luidsprekers hebben een brede spreiding. Met 4 luidsprekers in totaal verspreid over de 2 tribunes is het veld volledig voorzien van muziek en omroep.

In de installatie is rekening gehouden met vertraging. Het audiosignaal is afkomstig uit het omroephok van de hoofdtribune. Dit signaal wordt naar de overzijde gestuurd naar de nieuwe staantribune. Er gaan een aantal milliseconden overheen, voordat het geluid aan de overkant is gearriveerd. Door het signaal op de hoofdtribune iets te vertragen wordt ervoor gezorgd dat er geen echo’s ontstaan op het veld. Overal wordt gelijktijdig weergeven.

De nieuwe geluidsinstallatie zorgt voor een verbeterde muziekbeleving bij spelers en toeschouwers. Muziek speelt tenslotte een steeds belangrijkere rol tijdens voetbalwedstrijden. Tijdens de warming-up, na doelpunten en in de rust of na het fluitsignaal is muziek te horen. Vaak zien we ook dat de jeugd muziek wil afspelen in warming-up, net als in de Eredivisie gebeurd. Bij Quick ’20 is dit vanaf nu perfect te realiseren!

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917