Geluidsinstallatie Topsportcentrum De Koog

Projectomschrijving

In Koog aan de Zaan is op 16 september 2016 een nieuw topsportcentrum geopend. De grote speelhal  is geschikt voor 1200 bezoekers. De sporthal ernaast is geschikt voor breedtesport, waaronder korfbal, volleybal en zaalvoetbal. In het topsportcentrum is een medisch centrum gevestigd en drie leslokalen voor de opleiding Sport en Bewegen. MVIE Audiovisuele Techniek is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor sportcomplexen en mocht de geluidsinstallatie voor omroep en muziek realiseren.

Room combining: ruimtes onafhankelijk bedienen

De installatie is opgebouwd als room combining systeem. Verschillende ruimtes kunnen los van elkaar worden bediend, maar kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld. Elke hal kan worden opgedeeld in verschillende ruimtes of in één geheel. Hierbij is het belangrijk dat de geluidsinstallatie mee beweegt. Deze unieke oplossing is een specialisme van MVIE en geeft de huurder van de zalen heel veel vrijheid om zelf muziek weer te geven.

De luidsprekers in de sporthallen zijn balbestendig. De bedieningspanelen en lokale aansluitpunten voor Mp3-spelers of telefoons zijn bovendien voorzien van een op maat gemaakte bescherming tegen ballen. In de sporthallen is achtergrondmuziek en omroepmededelingen uitstekend te horen. Bij grotere evenementen worden externe partijen gevraagd om de hallen van muziek te voorzien. Met de geluidsinstallatie van MVIE wordt in alle basisbehoefte voorzien.

In de kleedruimtes, boven de tribune en het kantoor van de beheerder zijn plafond luidspreker geïnstalleerd. De CM6E levert 6 Watt aan vermogen, maar dit is meer dan voldoende om in deze ruimtes omroepmededelingen luid en duidelijk verstaanbaar te maken. In de beheerdersruimte is een omroepstation aanwezig met 12 toetsen, waarmee door de hele accommodatie kan worden omgeroepen.

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917