Geluidsinstallatie sporthal De Wiel

Projectomschrijving

In de zomer van 2016 is een nieuwe indoor sportaccommodatie opgeleverd in Asperen. Sporthal De Wiel is een initiatief van diverse zaalsportverenigingen en de gemeente Lingewaal. In de nieuwe accommodatie wordt een sporthal met 3 volleybalvelden gecombineerd met nieuwe faciliteiten, zoals kleedkamers, kantine en bestuurskamer voor de voetbalvereniging Asperen. Bovendien is er plaats voor café-cafetaria “De Wiel”.

Meerdere ruimtes vanuit één centraal audiosysteem

MVIE Audiovisuele Techniek is verantwoordelijk voor de realisatie van alle audiovisuele middelen. Naast oplossingen met beeldschermen en camerabeveiliging betreft dit een gecentreerde geluidsinstallatie ten behoeve van ontruiming bij calamiteiten, omroep tijdens evenementen en muziekweergave in de sporthal, in de kantine van VV Asperen en in Café “De Wiel”. Alle geluidsinstallaties zijn onderling met elkaar verbonden en in het geval van calamiteiten kan elke installatie worden ‘overruled’.

In de sporthal kan één veld van de andere twee worden gescheiden middels een scheidingswand. Uniek is het feit dat het audiosysteem, indien gewenst, mee schakelt. In dit geval kunnen de huurders op het beide velden onafhankelijk gebruik maken van een eigen muziekinstallatie. Beide zijn in staat om hun eigen muziek af te spelen middels een lokaal aansluitpunt voor smartphone of mp3 speler. Dit is instelbaar via een bedienpaneel op de wand.

De sporthal zelf is voorzien van zes luidsprekers, welke horizontaal zijn gemonteerd. Twee per volleybalveld tegenover elkaar. De verstaanbaarheid is fenomenaal, ook wanneer de zaal gevuld is met spelende kinderen. Dankzij de aanwezigheid van akoestische panelen wordt het ‘galmprobleem’ volledig geëlimineerd. De beheerder kan vanaf zijn post omroepmededelingen doen in de sporthal. Deze zijn ook hoorbaar in de gangen waar de kleedruimtes zijn gevestigd.

Zowel in de kantine van de voetbalvereniging Asperen, alsook in Café De Wiel kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamd Pubset systeem. Dit systeem bestaande uit vier top luidsprekerkasten en twee subwoofers zijn gebouwd voor een geweldige muziekweergave. In beide ruimtes kan feest gevierd worden tijdens feestdagen, kampioenschappen of evenementen.

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917