Audio installatie Sporthal De Basis

Projectomschrijving

Op donderdag 14 september is de nieuwe sporthal De Basis in Sliedrecht officieel in gebruik genomen. In de nieuwe sporthal zijn volleybalvereniging Sliedrecht Sport en een fysiotherapeut gevestigd. De naam Basis komt voort uit ‘Bruisend, Ambitieus, Samen Is Sliedrecht Sport’. Aan audiovisueel installateur MVIE de eer om de sporthal qua audio installatie ook te laten bruisen. Het resultaat is een fantastisch project, waarin het specialisme van MVIE met installaties in sportcomplexen volledig tot wasdom komt.

Audio installatie per ruimte geoptimaliseerd

De accommodatie bestaat uit een sporthal, een kantine, een businessruimte en natuurlijk kleedruimtes. In de sporthal kunnen tijdens belangrijke wedstrijden 1.500 toeschouwers aanwezig zijn. Met name in de sporthal was het de uitdaging om een verstaanbare weergave van omroepmededelingen en muziek te realiseren. Ook bij grote drukte.

De sporthal is dan ook voorzien van een high-power audio installatie, waarbij 6 balbestendige 12” luidsprekers met een vermogen van 240 Watt per stuk zorgen voor de weergave. Om de lage tonen extra te benadrukken zijn 2 actieve subwoofers toegevoegd. De luidsprekers zijn op strategische posities geïnstalleerd, zodat zij de hele sporthal dekken. De tribune krijgt extra aandacht met 3 gerichte luidsprekers om boven het publiek uit te komen.

In de ruimtes van beheerders en kleedruimtes heeft MVIE gebruik gemaakt van inbouwluidsprekers, die in het plafond zijn geplaatst. Deze luidsprekers zorgen voor een uitstekende weergave van omroepmededelingen. De luidsprekers in de sporthal zijn opgedeeld in 3 verschillende zones. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar harder, zachter, aan of uit worden gezet. Dit geldt ook voor de kleedruimtes en beheerderruimtes.

In de kantine en business ruimte is een economische oplossing gevonden door de installatie uit de oude kantine te herplaatsen en te renoveren. Luidsprekers, beugels en versterkers zijn herplaatst en via een nieuw matrix systeem aan elkaar gekoppeld. In beide ruimtes zijn aansluitpunten gemaakt waarop een DJ kan inpluggen. Maar er kan ook muziek van een smartphone worden afgespeeld. De bediening van dit systeem gaat via overzichtelijke wandbedieningspanelen.

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917