Makkelijke bediening voor de vrijwilligers

Omdat een geluidsinstallatie altijd bediend wordt door vrijwilligers moet deze zo eenvoudig mogelijk zijn. Op deze wijze kan men zo min mogelijk instellingen wijzigen en alleen de belangrijkste knoppen op de apparatuur bedienen.

Onze installaties worden altijd geleverd met zo min mogelijk knoppen. Het is ook een service van ons om de geluidsinstallatie volledig in te stellen, zodat spraakverstaanbaarheid en muziekweergave beide perfect voor elkaar zijn. Op deze manier hoeft er ook überhaupt niemand meer aan te zitten.

Herkent u dit soort versterkers?

Dit zijn ouderwetse versterkers met veel te veel knoppen. Dit betekent wat ons betreft dat er teveel opties zijn, waardoor de kans om iets verkeerd te doen te groot is.

Versterker met teveel knoppen, waardoor het overzicht verdwijnt.

Tegenwoordig kan het ook anders

Op de versterker drukt u op één van de vier knoppen voor het selecteren van de bron. Denkt u hierbij aan de muziek of het geluid van de televisie in de kantine of het geluid van de beamer tijdens een ledenvergadering.

Versterker met een hele simpele bediening.

Maar dit kan ook uw CD-speler zijn, uw smartphone of een Sonos ontvanger.

Wilt u door een microfoon praten? Dan drukt u de microfoon knop in. Via de grote ronde knoppen kunt u eenvoudig instellen hoe hard het gaat.

Wilt u omroepen? Dan drukt u de knop in van de omroepmicrofoon. De muziek wordt automatisch weg gedrukt en de omroep is te horen.

Als installateur stellen wij het apparaat van te voren volledig in. Na die periode kan er niets meer aan deze instellingen worden gewijzigd door personeel of vrijwilligers. Behalve dan de volumeregeling en het selecteren van een bron.

Het kan nog eenvoudiger… Maar hier hangt natuurlijk ook een kostenplaatje aan.

Kast met slechts enkele drukknoppen.

Alle functies van de installatie zijn terug gebracht onder een paar drukknoppen. Aan de linkerkant kan geselecteerd worden of men een microfoon wil laten horen, muziek of eventueel een DJ.

Aan de rechterkant kan het aantal toeschouwers geselecteerd worden. De geluidsinstallatie past zich dan direct aan en zal harder of zachter gaan. Want bij een derby staat het hoofdveld helemaal vol en moet er meer geluidsdruk uitgeoefend worden om over alle toeschouwers heen te komen.

Omroepen met een microfoon

Omroepen is net zo makkelijk. Steeds vaker wordt een draadloze microfoon gebruikt. Hiermee kan ook het veld opgelopen worden. Maar een ‘ ouderwetse’ omroepmicrofoon in het omroephok is nog steeds populair. En eenvoudig. Met één druk op de knop kan het publiek worden toegesproken.

Lees ook verder in de volgende artikelen:

De beste geluidsinstallatie voor een sportveld
Welke luidsprekers gebruik ik op een sportveld?
Een mooi geluid over het hele veld
Kosten van een geluidsinstallatie op het sportveld

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917