Topkwaliteit Geluid en Omroep bij SV Kampong
21 mei 2024 
2 min. leestijd

Topkwaliteit Geluid en Omroep bij SV Kampong

Stap binnen in de bruisende wereld van Hockeyclub Kampong, een waar icoon in de Nederlandse hockeyscene en een ware parel van Utrecht!
Sinds haar bescheiden start in 1902 heeft Kampong een epische reis doorgemaakt, zich ontvouwend tot een machtige kracht die niet alleen bekend staat om haar rijke geschiedenis, maar ook om haar tomeloze passie voor het spel en haar betrokken gemeenschap.


Als een onwrikbare titan in de Hoofdklasse, de meest prestigieuze divisie van het Nederlandse hockey, heeft Kampong de harten van velen veroverd met haar indrukwekkende prestaties op nationaal en internationaal niveau.
Met een focus die zowel gericht is op het smeden van kampioenen als het koesteren van opkomend talent, biedt Kampong een stimulerende speelomgeving voor spelers van alle rangen en standen, van opkomende sterren tot doorgewinterde veteranen.


Maar Kampong is meer dan alleen een hockeyclub; het is een levendige gemeenschap, een bastion van solidariteit en betrokkenheid bij lokale initiatieven. Als een ware hoeder van sociale verbondenheid, organiseert Kampong regelmatig evenementen en programma's die niet alleen de band tussen haar leden versterken, maar ook bijdragen aan de welvaart van de bredere samenleving.

Een Sport-speaker systeem

In april 2023 wendde Kampong zich tot ons, de experts van Sport-speaker.nl, voor advies en ontwerp van een revolutionair geluidssysteem voor hun prachtige locatie in Utrecht.

Door onze specialisten van; Van Brienen AV uit IJmuiden/Amsterdam, is een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen garant staat voor optimale dekking en verstaanbaarheid, maar ook de perfecte harmonie tussen veld en tribune weet te bewerkstelligen.


Luidsprekers

Met ons geavanceerde systeem, waarbij onze innovatieve sport-speakers strategisch zijn geplaatst aan de hoofdzijde van het veld, geniet Kampong nu van een ongeëvenaarde geluidservaring die de grenzen van het mogelijke verlegt.


En dankzij slimme oplossingen zoals:

  • DANTE (audio over netwerk) voor de audio distributie, 
  • mogelijkheid tot eenvoudige muziekstreaming binnen het netwerk, 
  • en het gebruik van microfoontechniek om de aanwezigen te informeren, 

is Kampong klaar voor een toekomst vol grenzeloze mogelijkheden.


Dus als je gepassioneerd bent door hockey, laat je dan betoveren door het meeslepende geluid van de sport en sluit je aan bij de triomfantelijke saga van Hockeyclub Kampong, waar passie, prestatie en gemeenschap samenkomen in een adembenemend schouwspel van pure magie.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen