Sport-Speaker installatie voor SC Hoevelaken
01 mei 2024 
2 min. leestijd

Sport-Speaker installatie voor SC Hoevelaken

SC Hoevelaken, gelegen in het gelijknamige Hoevelaken, is een voetbalclub met een rijke geschiedenis sinds de oprichting in 1963.
De club heeft diepe lokale wortels en biedt voetbalplezier voor alle leeftijden, met teams van jeugd tot senioren.
Naast trainingen en wedstrijden organiseert de club sociale evenementen en activiteiten voor leden en supporters, wat de gemeenschapssfeer versterkt.


Met goed onderhouden velden en moderne faciliteiten speelt SC Hoevelaken een belangrijke rol in de sportcultuur van de regio.


Van contactformulier tot totaal oplossing

In 2023 heeft de club Sport-Speaker via de website en het contactformulier benaderd voor advies en een voorstel om de bestaande installatie te vervangen.
Het advies is opgemaakt door onze specialisten uit vestiging IJmuiden/Amsterdam.
Zij hebben een plan gemaakt voor een multi-zone systeem.
Dit centrale systeem is eenvoudig met één vinger te bedienen.
De zones zijn verdeeld in de kantine, hoofdveld en extra velden.

Omroepen / verslaggeving

Om tijdens wedstrijden verslag te doen, is het systeem uitgerust met een draadloze microfoon en een buitenantenne voor optimale bewegingsvrijheid en verstaanbaarheid van de omroeper, waarbij de muziek automatisch wordt gedempt voor heldere spraak.


Luidsprekers

Voor het hoofdveld en de extra velden zijn twee van onze Medium SportSpeakers gekozen, bekend om hun heldere geluidskwaliteit en weerbestendigheid.


 Deze luidsprekers zorgen voor een gelijkmatige geluidsverdeling en zijn ontworpen voor een hoog rendement en een groot bereik.


In de kantine is gekozen voor de ESTRO series vanwege hun scherpe prijs-kwaliteitverhouding.


Met vier 8 inch topkastjes en een actieve 12 inch subwoofer (ingebouwde versterker) wordt een egale dekking en een rijke geluidsbeleving gecreëerd.


Voor de vergaderzaal is een apart systeem met 8 inch inbouwluidsprekers geïnstalleerd, aangesloten op een mengversterker voor flexibele audiobronnen.

Centraal te bedienen

De centrale aansturing voor de kantine en de velden wordt mogelijk gemaakt via een stijlvol wandpaneel met Touch functionaliteit.
Hiermee kunnen ruimtes individueel of als groep worden geselecteerd, muziekbronnen worden gekozen en volumeniveaus worden aangepast.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen