Speakers uit Amerika voor SV Bedum
10 november 2023 
2 min. leestijd

Speakers uit Amerika voor SV Bedum

SV Bedum, opgericht in juli 2013 door de samensmelting van CVVB en VV Bedum, is een dynamische voetbalvereniging met diepe wortels in de Friese sportgeschiedenis.
Met een rijke historie sinds de oprichting op 30 augustus 1933, weerspiegelt SV Bedum zowel traditie als vernieuwing op het voetbalveld. 


Bijna duizend leden vormen een hechte gemeenschap die niet alleen de sport, maar ook verbondenheid en gezelligheid omarmt. 

Herkenbaar aan het paarse shirt en de zwarte broek, vertegenwoordigt SV Bedum meer dan alleen een voetbalclub; het is een levendige ontmoetingsplaats waar passie voor sport en gemeenschapszin samenkomen. 

Recentelijk heeft SV Bedum geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie voor zowel het voetbalveld als het terras.
De voorgaande installatie was sterk verouderd, en de spraakverstaanbaarheid voldeed niet aan de vereisten.

Keuze in luidsprekers

In samenwerking met Sport-Speaker.nl koos het bestuur voor een systeem met onze uit Amerika geïmporteerde luidsprekers.
Deze zijn gecombineerd met onze andere hoogwaardige producten, wat hen een fantastisch pakket biedt met een garantie van vijf jaar.

De geluidsinstallatie voor het hoofdveld bestaat uit twee weersbestendige hoorn-geladen luidsprekers, die garant staan voor een kraakheldere geluidskwaliteit. 

Goed geluid op het terras

Door strategisch geplaatste speakers aan de gevel van het clubgebouw kunnen bezoekers ook op het terras genieten van de muziek binnen. 


Aan de gevel zijn compacte, weersbestendige 2-weg luidsprekers gemonteerd, deze bieden uitstekende verstaanbaarheid en muziekweergave. 

Een muziekbron

De mediaplayer, voorzien van internetradio en onder andere Spotify Connect, zorgt voor de gewenste sfeer en beleving langs de lijn. 

Voorbeeld mediaplayer:


De overzichtelijke centrale installatie is gemonteerd in een 19" rack en geplaatst in de bestuur ruimte.
De installaties van het hoofdveld en het clubgebouw zijn naadloos aan elkaar gekoppeld, waardoor voetbalwedstrijden ook in het clubgebouw en op het terras kunnen worden gevolgd.

Deze opdracht is uitgevoerd door team:


Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.Over de schrijver
Reactie plaatsen