Geluidsinstallatie sportpark sv Veensche Boys

Projectomschrijving

Sportvereniging Veensche Boys uit Nijkerkeveen is in 1936 opgericht. Sinds 1969 speelt de 2e klasser op het sportpark aan de Westerveensestraat. Afgelopen seizoen 2018/2019 kwam sv Veensche Boys geregeld in het nieuws dankzij de opvallende prestaties van voetballer Donny van de Beek bij Ajax. In dit seizoen werd bovendien geïnvesteerd in een nieuwe geluidsinstallatie op Sportpark s.v. Veensche Boys. Deze sportpark geluidsinstallatie mocht door installatiepartner RDJ AV uit Ede gerealiseerd worden voor het weergaven muziek en omroep op het hoofdveld.

Geluidsinstallatie sportpark voor meer sfeer

In november 2018 kwamen accommodatiebeheerder Bert Veer en installateur Ronald de Jeu met elkaar in contact, omdat de huidige installatie niet meer aan de wensen voldeed. Hierdoor was de club klaar voor een investering in een geluidsinstallatie die kwalitatief past bij de uitstraling van het sportpark. Omdat het nog niet zo makkelijk is om een goede sportpark geluidsinstallatie te vinden werd een beroep gedaan op RDJ AV. Mede vanwege hun ervaring met projecten bij onder andere Rijkerswoerd, Sparta Nijkerk en DTS’35.

Muziek en omroep op het hoofdveld

De tribune op het hoofdveld is uitgerust met twee 3-weg luidsprekers met een vermogen van 400 Watt per stuk. Deze luidsprekers overbruggen zonder enige moeite een afstand van 50 meter, waarbij het klinkt alsof er iemand naast je staat te praten. Bovendien klinkt de muziek ook fantastisch en zorgt dit voor een goede sfeer rondom de wedstrijden van het eerste elftal. In de tribune zijn weerbestendige opbouwluidsprekers geplaatst. Deze zorgen ervoor dat muziek en omroep ook perfect te verstaan zijn in de tribune.

Demonstratie overtuigde bestuur

Het is altijd moeilijk om iemand telefonisch of via een foto te vertellen hoe een luidspreker klinkt. Een manier om hiervan overtuigd te raken is door zelf te luisteren. Installatiepartner RDJ AV heeft dan ook de tijd genomen om het bestuur van sv Veensche Boys te laten horen wat ze te bieden hebben. Daarbij viel direct de keuze van het bestuur op de geïnstalleerde 3-weg luidspreker. Dit is niet de goedkoopste oplossing, maar wel de mooiste. Bovendien kon er bespaard worden omdat slechts 2 luidsprekers het hele hoofdveld afdekken. Als klap de vuurpijl zit er 15 jaar garantie op de behuizing van de luidspreker.

Eenvoudig bedienen en muziek afspelen

Geluidsinstallaties op sportparken worden veelal bediend door vrijwilligers zonder technische kennis. Daarom is het extreem belangrijk dat de geluidsinstallatie eenvoudig bediend kan worden. Ook in deze installatie zijn alle overbodige knoppen weggehaald. RDJ AV heeft de geluidsinstallatie dusdanig ingeregeld, zodat deze maximaal presteert. Het enige wat bediend kan worden is het volume van de muziek en de draadloze microfoon. En natuurlijk kan Veensche Boys zelf bepalen welke muziek wordt afgespeeld. Dit is mogelijk via een laptop of mobiel apparaat, zoals smartphone of tablet.

Draadloze microfoon

Wat natuurlijk niet mag ontbreken in een sportpark geluidsinstallatie is een draadloze microfoon. Op deze manier kan de speaker met een handmicrofoon over het terrein lopen en de bezoekers informeren. Tijdens de wedstrijden gebeurt dit wat minder, maar met name tijdens toernooien en evenementen is dit uitermate handig. Hierbij heeft de speaker alle vrijheid om over het veld rond te lopen en op die manier kan hij prettig contact onderhouden met de organisatie.

Geluidsinstallatie op uw sportpark?

Is de geluidsinstallatie op uw sportpark ook aan vervanging toe? Dan kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van sportpark geluidsinstallaties. Wij hebben veel te bieden op het gebied van geluidsweergave tot beheersing van overlast en van eenvoudige bediening tot uitstekende service na de installatie. Dit kunt u bekijken op onze speciale pagina over geluidsinstallaties voor sportvelden of vraag direct een gratis offerte aan via ons offerte aanvraag formulier.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend
bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie
voor uw bedrijfsruimte of sportaccommodatie.

Of bel ons direct op 085-2500917.

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917