Optimaal geluid in clubhuis en terras bij HTC SON
03 november 2023 
2 min. leestijd

Optimaal geluid in clubhuis en terras bij HTC SON

Hockeyvereniging HTC Son, gevestigd in het pittoreske Son en Breugel, is een dynamische en bloeiende club met een passie voor de hockeysport.
De club, opgericht in 1963, toen nog genaamd Mixed Hockeyclub Son, heeft diepe wortels in de lokale gemeenschap en heeft zich door de jaren heen onderscheiden in zowel prestaties als toewijding aan sportiviteit.


Met moderne faciliteiten, gekwalificeerde coaches en een actieve jeugdacademie, biedt HTC Son een inspirerende omgeving voor hockeyspelers van alle leeftijden en niveaus.
De club is niet alleen een sportieve krachtpatser maar ook een plek waar vriendschap en teamgeest hoog in het vaandel staan.
HTC Son is een trotse vertegenwoordiger van Son en Breugel in de hockeywereld en blijft groeien en floreren als een centrum voor liefhebbers van deze prachtige sport.

Onze installatie creëert de perfecte sfeer bij ieder doelpunt en ieder feestje.

Het systeem is ontworpen voor wedstrijden met live omroepen, maar ook meeslepende muziek en spetterende feestjes achteraf.
Kortom, dit is de ultieme geluidsinstallatie voor Hockeyvereniging HTC Son.

Alle wensen in kaart


Wij mochten voor Hockeyvereniging HTC Son de gehele geluidsinstallatie verzorgen van het clubhuis en het terras.
Onze focus lag op het leveren van hoogwaardige geluidskwaliteit die overal op het juiste volume hoorbaar is.
Daarom hebben we strategisch luidsprekers en subwoofers geplaatst, die volledig aangestuurd worden door professionele versterkers en voorversterkers.
Een geluidsinstallatie voor hockey op niveau!

De bediening van de geluidsinstallatie is zeer gebruiksvriendelijk, zodat de gewenste afstelling met een simpele draai aan de knop bepaald kan worden.
Binnen én buiten hebben beide hun eigen afstelling.

De keuze in materialen

We hebben het clubhuis voorzien van 4 MAG Audio AIR62 Luidsprekers.
Deze zijn zeer compact en licht. Doordat we ze makkelijk gekanteld tegen een wand plaatsen, bereiken ze de bezoekers met minimale moeite.


Daarnaast hebben we de MAG Audio X318 Subwoofer geïnstalleerd, waardoor de diepe tonen indrukwekkend worden weergegeven - ideaal voor het vieren van kampioenschappen.


Het terras hebben wij voorzien van weerbestendige luidsprekers.


Onze geluidsinstallatie wordt aangedreven door een uiterst efficiënte en energiezuinige Powersoft Quattrocanali 1204 DSP Versterker.


De bediening is uiterst eenvoudig, mogelijk gemaakt door de voorversterker.
Via de eenvoudige knoppen aan de voorzijde kan het geluid in het clubhuis en op het terras afzonderlijk worden aangepast.
Het volume kan moeiteloos geregeld worden, zodat elke ruimte voldoet aan de gewenste sfeer.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen