Omroep- en muzieksysteem voor CSV Leeuwarder Zwaluwen
07 november 2023 
2 min. leestijd

Omroep- en muzieksysteem voor CSV Leeuwarder Zwaluwen

Voetbalvereniging CSV Leeuwarder Zwaluwen

Gevestigd in Leeuwarden, opgericht in 1931.
Een club met een rijke geschiedenis en een sterke betrokkenheid bij de lokale voetbalgemeenschap.
De vereniging biedt een thuisbasis voor zowel jeugdspelers als volwassenen, met diverse teams die deelnemen aan competities op verschillende niveaus. 

CSV Leeuwarder Zwaluwen moedigt zowel sportieve prestaties als plezier in de sport aan, wat de club aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan voetballiefhebbers. 


Een nieuw geluidssysteem

Eind 2022 heeft CSV Leeuwarder Zwaluwen sport-speaker benadert voor advies en een voorstel voor een nieuw geluidssysteem.

Reden:
Het huidige systeem voldoet niet.

Meerdere werkzaamheden combineren

Met het aanleggen van een nieuw kunstgrasveld in het verschiet, was het ook een ideaal moment om meerdere werkzaamheden op te pakken. 

Ons sport-speaker team Regio Noord/Oost, bekend onder de naam ProAV, heeft voor CSV Leeuwarder Zwaluwen een omroepinstallatie ontworpen en geleverd voor het hoofdveld.
Dankzij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en de nieuwe lichtmasten kon het benodigde kabeltracé voor de omroep installatie zonder complicaties en dus met maximale efficiëntie aangelegd worden.

Met oog op veiligheid is de wens uitgesproken om alle hardware mobiel te maken.


Alle apparatuur is daarom in een solide flightcase gemonteerd, zodat de installatie eenvoudig geplaatst, maar ook weer verwijderd kan worden. 

Eenvoud in gebruik

Om het systeem in werking te stellen hoeft men enkel de luidsprekerlijnen en stroom aan te koppelen.
De bijgeleverde omroepmicrofoon heeft een simpele push-to-talk knop, wanneer de omroeper deze knop overhaalt dan schakelt de microfoon in.

Kijkend naar de toekomst is er ook een derde luidsprekerlijn naar de tegenoverliggende tribune aangelegd, zodat daar later nog extra luidsprekers bijgeplaatst kunnen worden (in delay) voor de tribune zelf.

Luidsprekers

In de ruimte waar de omroeper zich bevindt komen de luidsprekerlijnen van de 2 permanent geïnstalleerde medium Sport Speakers binnen.

De twee luidsprekers zelf zijn samen op één lichtmast geplaatst.
Voor het hoofdveld is er gekozen voor een variant met een zeer groot bereik, de Community R.35, voor het aangrenzende terras is een One Systems SP8 gekozen.


Maar er is meer. Muziek tijdens rust!


Om het systeem nog completer te maken is er een mediaspeler toegevoegd, deze mediaspeler omvat opties als:

  • Internetradio
  • DAB / DAB+
  • FM
  • USB
  • Spotify connect

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.


Over de schrijver
Reactie plaatsen