Nieuw geluidssysteem SV Ondo
08 november 2023 
2 min. leestijd

Nieuw geluidssysteem SV Ondo

SV Ondo, gelegen in Asten, is een bloeiende voetbalvereniging met een rijke historie, die teruggaat tot haar oprichting in 1929.

De club biedt een warm welkom aan spelers van diverse leeftijden en vaardigheidsniveaus, met teams die deelnemen aan diverse competities.
SV Ondo legt sterk de nadruk op sportiviteit, jeugdontwikkeling en het creëren van een hechte gemeenschap.
Hier draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om het plezier en de sociale interactie van haar leden.
De club organiseert regelmatig evenementen en activiteiten om de betrokkenheid van leden en hun families te bevorderen.

Het succes van SV Ondo wordt mede mogelijk gemaakt door toegewijde vrijwilligers en loyale sponsoren. Dit is duidelijk zichtbaar wanneer je de club bezoekt.
De grasmat, maar ook de kantine liggen er perfect bij. Een betrouwbare muziekinstallatie mocht dan ook niet ontbreken.

De wensen

SV Ondo zocht online naar een betrouwbaar omroepsysteem voor wedstrijden en ontdekte sport-speaker.nl als de ideale keuze.
Naast de omroepbehoefte, wilden ze ook een muzikale touch op het veld.
Te denken aan een afspeellijst met muziek voor de warming-up van het eerste elftal, maar ook voor het publiek.
Muziek met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer tijdens thuiswedstrijden en toernooien.

Luidsprekers

De wens voor zowel omroep als muziek had invloed op de keuze van de luidsprekers.
Als beide aspecten van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn, is het essentieel om te investeren in hoogwaardige luidsprekers.


SV Ondo erkende het belang hiervan en koos uiteindelijk voor de Community R35-3896 luidspreker, speciaal ontworpen voor sportaccommodaties.
Deze luidspreker, volledig waterdicht en geschikt voor buitengebruik gedurende het hele jaar, biedt uitstekende prestaties, zowel bij spraak als bij muziek, en is daarom ideaal voor omroepsystemen. Met een bereik van 90x60 graden kan SV Ondo met slechts twee of drie van deze luidsprekers een heel voetbalveld voorzien van helder geluid.
Dit is een waardevolle aanvulling voor hun faciliteiten.

Gebruiksgemak

Het systeem bedienen zonder eerst een uitgebreide handleiding door te hoeven nemen, is van cruciaal belang, zeker in situaties waar vrijwilligers verantwoordelijk zijn voor de bediening.
Eenvoud is dus essentieel.


Binnen dit project is dit doel uitstekend bereikt. Het systeem is voorzien van twee mengversterkers, waardoor de bediening uiterst compact en gebruiksvriendelijk is.
Met een simpele tiptoets kan de microfoontechniek moeiteloos in- en uitgeschakeld worden, en met de twee grote volumeknoppen kunnen gemakkelijk aanpassingen worden gemaakt tussen de twee gebieden waar muziek en omroep worden afgespeeld.
Dit zorgt voor een efficiënte en probleemloze bediening van het systeem.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen