Nieuw geluid voor CVV Achilles in Enschede
30 september 2023 
2 min. leestijd

Nieuw geluid voor CVV Achilles in Enschede

CVV Achilles bestaat in 2024 maar liefst 100 jaar. De club werd in 1924 door enkele vrienden opgericht in het zogenoemde Zionsdorp. Christelijke Voetbal Vereniging Achilles heeft een gereformeerde achtergrond wat maakt dat de club niet op zondag actief was. Dat geldt nog steeds. CVV Achilles speelt de wedstrijden op zaterdag. Het eerste elftal van de club is inmiddels actief in de 5e klasse van het zaterdag amateurvoetbal.

Gekozen voor Sport Speaker na demonstratie

Sport Speaker heeft het doel om het geluid bij alle sportverenigingen in Nederland te verbeteren. Ook bij CVV Achilles hingen nog die zogenaamde ´toeters´ rondom het veld. Ouderwetse speakers met een schel geluid. Nadat het bestuur van CVV Achilles ons benaderd heeft voor advies zijn wij met onze verschillende Sport Speakers naar Enschede afgereisd om een demonstratie te doen. 


Eigen playlists streamen

In Twente is men niet van het halve werk. En na een uitgebreide demonstratie werd gekozen voor de beste Sport Speaker die wij in ons assortiment hebben. Dit in combinatie met een gebruiksvriendelijke bediening via smartphone of tablet. De muziek is afkomstig van een internetradio, waar ook een streaming optie op zit. Hiermee kan een tablet of smartphone aangesloten worden, waarna via Bluetooth een eigen playlist afgespeeld kan worden.


Gezekerde installatie

3 Sport Speakers zijn aan een veilige ophangconstructie op het dak van de sportkantine geplaatst. Deze constructie is zodanig opgebouwd dat weersomstandigheden er geen grip op kunnen krijgen. Zoals je ziet op de foto´s is de constructie goed vastgelegd door grote tegels. Daarnaast zijn de speakers zodanig gemonteerd en afgesteld, zodat er geen beweging in te krijgen is.


Loepzuiver geluid

Het geluid op het hoofdveld van CVV Achilles is ongelooflijk. Op elke plek rondom het veld klinkt de muziek vol en zuiver. Geen schel vervelend geluid meer, maar een beleving. Datzelfde geldt voor de omroepmededelingen. Deze zijn extreem luid en en duidelijk te verstaan. De opstellingen zijn daarmee voor iedereen perfect hoorbaar en ook mededelingen rondom toernooien of evenementen vinden hun weg richting de toeschouwers en bezoekers. 


Wij willen CVV Achilles bedanken voor de prettige samenwerking. En wij wensen hen jarenlang plezier van hun nieuwe muziek- en omroepinstallatie. Want met deze investering zien wij hen de komende 20 jaar niet meer terug. 

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
“Mijn naam is Ferdi van den Berg en ik ben initiatiefnemer van Sport-Speaker.nl. Op 13-jarige leeftijd belandde ik in de talenten academie van Vitesse. Na enkele jaren kwam ik terug bij mijn amateurvereniging en liep ik op mijn 16e het hoofdveld op tijdens derby’s en promotie/degradatie wedstrijden, terwijl het nummer ‘Eye of the tiger’ door de speakers kwam. Dat gevoel vergeet ik nooit meer en gun ik anderen ook.”
Reactie plaatsen