Muziek- en omroepsysteem voor het hoofdveld van USV Hercules
01 mei 2024 
3 min. leestijd

Muziek- en omroepsysteem voor het hoofdveld van USV Hercules

USV Hercules, gevestigd in Utrecht, is een voetbalclub met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1882, en vormt een essentieel onderdeel van de lokale sportcultuur.


De club biedt voetbalmogelijkheden voor spelers van alle leeftijden en niveaus, van jeugdspelers tot seniorenteams.
Met goed onderhouden velden en moderne faciliteiten creëert USV Hercules een ideale omgeving voor trainingen, wedstrijden en sociale evenementen.


Bekend om zijn sterke jeugdopleiding heeft USV Hercules verschillende talentvolle spelers voortgebracht die succesvol zijn geweest op zowel regionaal als nationaal niveau. Bovendien neemt de club actief deel aan de gemeenschap door betrokken te zijn bij liefdadigheidsinitiatieven en lokale evenementen.

Met een toegewijde fanbase en een gepassioneerd team van spelers, coaches en vrijwilligers, blijft USV Hercules een belangrijk symbool van sportiviteit en verbondenheid in Nieuwegein en daarbuiten.

"Het geluid mag niet schel zijn maar moet wel de overkant bereiken."

Een quote uit de aanvraag die wij aan het eind van 2022 ontvingen we via onze website.
In de aanvraag verzocht USV Hercules ons om te voorzien in advies voor een nieuwe geluidsinstallatie voor hun hoofdveld.
De club was zoekende naar een geluidssysteem dat krachtig genoeg was om de overkant te bereiken zonder schel te klinken.
De huidige boxen aan het clubhuis voldeden niet aan deze verwachtingen.

Die ervaring met schel geluid hebben vele verenigingen, deze klassieke ronde hoornluidsprekers zijn vaak erg interessant op basis van prijs, en voor spraak is de kwaliteit ook vaak voldoende.
Maar wanneer je voorafgaand, tijdens de pauze en nadien een wedstrijd ook muziek wilt afspelen, dan schieten deze luidsprekers in klankweergave tekort.

Kennis door ervaring!

Onze specialisten van vestiging IJmuiden/Amsterdam hebben een lange geschiedenis aan ervaring op gebied van muzieksystemen voor sportvelden en accommodaties.

Na een demonstratie van de mogelijkheden hebben zij een hoogwaardige oplossing voorgesteld.
Er is gekozen voor een enkele luidspreker uit onze topklasse, een high performance luidspreker die volledige dekking biedt over en rondom het veld dankzij zijn hoorn geladen ontwerp.

Deze 12 inch luidspreker kan tot wel 89 dB geluidsdruk behalen over een afstand van 105 meter.


Minimale hardware voor hoge kwaliteit

Dit compacte systeem is uitgerust met een compacte, energiezuinige eindversterker van het gerenommeerde merk Powersoft.
Deze versterkers staan bekend om hun betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit in signaalverwerking.
Echt het neusje van de zalm als het gaat om versterkertechniek.

Muziek in combinatie met spraak van omroep

De bronnen en bediening verlopen via een eenvoudige mixer met talk-overfunctie, waarbij de muziek automatisch wordt gedempt wanneer de microfoon wordt gebruikt voor heldere en verstaanbare spraak.

Dankzij de draadloze microfoon kan de omroeper zich vrij bewegen en zo te allen tijde het spel goed in de gaten houden.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen