Maatwerk oplossing voor Optisport Health Club
13 november 2023 
2 min. leestijd

Maatwerk oplossing voor Optisport Health Club


Optisport Health Club Sneek is een dynamische fitnessbestemming die zich inzet voor het welzijn van zijn leden.


Gelegen in het schilderachtige Sneek, biedt deze moderne sportfaciliteit een breed scala aan hoogwaardige voorzieningen en professionele begeleiding om individuen te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Met state-of-the-art fitnessapparatuur en een gevarieerd aanbod van groepslessen, biedt Optisport Health Club Sneek een inspirerende omgeving voor zowel beginners als ervaren sporters.
Het deskundige team van instructeurs staat klaar om persoonlijke begeleiding te bieden, waardoor leden de juiste ondersteuning krijgen bij het ontwikkelen van effectieve trainingsroutines.
Naast fitness biedt Optisport Health Club Sneek ook ontspanningsmogelijkheden, zoals wellness faciliteiten en sociale evenementen.
Of je nu streeft naar het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen of algemeen welzijn, deze health club streeft ernaar om een gezonde levensstijl te bevorderen en een gemeenschap van gelijkgestemde individuen samen te brengen in Sneek.

Optisport Health Club Sneek is niet zomaar een sportschool; het is een plek waar gezondheid en plezier samenkomen.


Herhaal-opdracht

Ons team in de regio Noord (ProAV) heeft eerder de audio-installatie in de Cycleruimte vernieuwd, en nu heeft Optisport Health Club hen gevraagd om ook "Zaal 1" aan te pakken.

Maatwerk 

Een op maat gemaakt bedieningspaneel in een mobiele bedieningszuil is echt uniek aan dit project. De beslissing om de bediening mobiel te maken is genomen vanwege het feit dat de sportinstructeur niet altijd op dezelfde plek wil staan.
De grote ruimte biedt talloze mogelijkheden, en zo is er geen beperking bij het indelen. De bediening biedt volledige controle over de audio-apparatuur.


Centrale kast

Alle apparatuur is gemonteerd in een speciaal 19-inch rack. Deze kast is uitgerust met sloten, zodat de hardware alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. In de kast is een 3RU hoge lade geplaatst voor het opbergen van de draadloze microfoontechniek.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen