KV Fortuna kiest voor Sport-Speaker
30 april 2024 
3 min. leestijd

KV Fortuna kiest voor Sport-Speaker

Het in 1930 opgerichte KV Fortuna Delft, heeft een rijke geschiedenis in de wereld van het korfbal.


De vereniging staat bekend om zijn sterke gemeenschap en gepassioneerde benadering van de sport.
Met teams op diverse niveaus biedt Fortuna Delft korfbal aan zowel recreatieve spelers als competitieve atleten.
De club legt een sterke nadruk op jeugdontwikkeling en streeft ernaar korfbal toegankelijk te maken voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.
Dankzij een moderne visie en focus op ontwikkeling blijft KV Fortuna Delft een vooraanstaande speler in de Nederlandse korfbalwereld.

Opzoek naar een muziek- en omroepsysteem

In de zomer van 2023 benaderde Korfbalvereniging Delft ons, Sport-Speaker, voor advies en prijsraming van een muziek- en omroepsysteem.
De belangrijkste vereisten waren een centrale bediening voor verschillende sectoren (kantine, terras en velden), gebruiksgemak met de mogelijkheid om zones te isoleren en afzonderlijke volume-instellingen te bieden, een aansluitpunt voor externe muziekbronnen, en zowel bekabelde als draadloze microfoontechnologie voor buitengebruik.

Focus, ervaring en kennis van onze teams

Onze specialisten in IJmuiden hebben deze uitdaging aangepakt en aanbevelingen gedaan die vervolgens zijn geïmplementeerd.

Medium Sport-Speaker

Voor de velden hebben is onze medium sport-speaker ingezet, compact van formaat maar met indrukwekkende prestaties.
Deze speaker, gemonteerd aan de lichtmasten, zorgt voor een uitstekende geluidsdekking en een warme weergave over het veld voor het aanwezige publiek.


Voor de kantine en het aangrenzende terras hebben we weersbestendige speakers met een stijlvol design geïnstalleerd, met een IP-rating van 66 voor water- en stofbestendigheid. Deze speakers zijn ontworpen om zelfs in kustgebieden te kunnen functioneren dankzij speciale coatings die bestand zijn tegen zoutnevel.


Slimme, gebruiksvriendelijke en energiezuinige apparatuur

Om het systeem gebruiksvriendelijk te maken, hebben we gekozen voor Powersoft-apparatuur, waarmee moderne maar eenvoudige bediening mogelijk is.

Een wandpaneel met kleurenscherm en touchscreenfunctionaliteit biedt een intuïtieve interface om zones te selecteren en aanpassingen te maken aan zowel de muziekbron als het volume.


Deze verbinding met de versterker resulteert in een hoogwaardig signaal met minimale hardware, terwijl de Powersoft-apparatuur ook nog eens tot 40% zuiniger is in stroomverbruik, passend bij een duurzame visie.

Build to last!

Het compacte en toch krachtige systeem belooft jarenlang plezier voor KV Fortuna Delft. De club heeft ervoor gekozen om zelf de installatie uit te voeren, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert. Wij zorgen voor de afstemming van de apparatuur, waardoor KV Fortuna kan genieten van een hoogwaardige audio-ervaring.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen