Hoge kwaliteit muziek en omroep voor CSW Wilnis
01 mei 2024 
3 min. leestijd

Hoge kwaliteit muziek en omroep voor CSW Wilnis

VV CSW, gevestigd in Wilnis, is een voetbalvereniging met een rijke geschiedenis, opgericht in 1946, die diepgeworteld is in de lokale gemeenschap.


De club biedt voetbalmogelijkheden voor alle leeftijden en niveaus, van jeugdteams tot seniorenteams. Met goed onderhouden velden en moderne faciliteiten biedt CSW een uitstekende omgeving voor trainingen, wedstrijden en sociale activiteiten.

De jeugdopleiding van CSW wordt gewaardeerd in de regio vanwege het vermogen om talentvolle spelers te ontwikkelen, wat heeft geleid tot successen op zowel regionaal als nationaal niveau. Bovendien neemt CSW een actieve rol in de lokale gemeenschap door deel te nemen aan liefdadigheidsinitiatieven en het organiseren van evenementen die de band tussen de club en de omgeving versterken.

Met een enthousiast en toegewijd team van spelers, coaches en vrijwilligers blijft CSW een belangrijk centrum van sportiviteit en verbondenheid in Wilnis en de omliggende gebieden.

De wensen in kaart

In de zomer van 2023 heeft VV CSW ons benaderd voor advies over een geluidsinstallatie voor de sportvelden en de kantine.
Na een vrijblijvende luisterdemo werd duidelijk welke invulling gewenst was.
Onze specialisten van vestiging IJmuiden hebben een systeem ontworpen dat volledig voldoet aan alle kwaliteitseisen en verwachtingen.

Een multifunctionele versterker van


Het hart van het systeem bestaat uit een slimme versterker van het toonaangevende merk Powersoft, die de bediening en equalizer-functies integreert zonder extra hardware zoals een mixer of preamplifier.
De bediening is eenvoudig via een modern touch wandpaneel, waarbij zowel binnen als buiten afzonderlijk of gezamenlijk geselecteerd kan worden.

 

Luidsprekers van hoog niveau

Een ding is duidelijk, bij VV CSW weten ze wat muziekkwaliteit is!

Voor de kantine is gekozen voor premium luidsprekers van het Oekraïense merk MAG AUDIO.


Deze stijlvol vormgegeven compacte kasten bevatten een 8 inch coaxiale luidspreker.
Doordat de hoge tonen vanuit het midden van de woofer komen biedt deze luidspreker een hele fijne beleving van muziek zonder enige vervorming.
De luidsprekers lenen zich perfect voor achtergrondmuziek maar kunnen ook makkelijk meekomen wanneer de sfeer overgaat in standje feesten.

Deze AIR-82-16 luidsprekers staan garant voor een hoogwaardige geluidsweergave.

Velden

Er zijn door onze experts drie velden voorzien van luidsprekers.
Voor het hoofdveld is de top van onze lijn ingezet.


 deze speciaal uit Amerika geïmporteerde luidspreker heeft een 12 inch woofer gecombineerd met een high frequency driver.
 De luidspreker behaald over de volledige lengte van een voetbalveld maar liefst een max van 88dB.


 Voor de andere 2 velden is gekozen voor onze medium SportSpeaker, een luidspreker die doorgaans veel ingezet word voor hoofdvelden, dus ook voor de overige velden mocht de kwaliteit niet ontbreken.


Om bij verhuur of presentaties verschillende audiobronnen aan te kunnen sluiten is in de kantine een wandmixer geplaatst met drie verschillende connectiemogelijkheden.

  1. Bluetooth,
  2. mini/jack
  3. en XLR.


Bluetooth en mini-jack ten behoeve van muziek en XLR voor microfoontechniek.
De wandmixer maakt het mogelijk om afstelling te maken tussen muziek en microfoontechniek.

Vrij bewegen tijdens verslaggeving

Steeds vaker zien wij dat verslaggeving niet meer vanuit een hokje op de tribune wordt gedaan.
Ook hier zijn om die reden draadloze microfoons aangesloten op het hoofdsysteem welke door de omroeper gebruikt worden tijdens de wedstrijden.
Dankzij de goede dekking van de antenne kan deze zich vrij bewegen tijdens de verslaggeving.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen