Geluidsinstallatie voor VV Broekster Boys
08 november 2023 
1 min. leestijd

Geluidsinstallatie voor VV Broekster Boys

VV Broekster Boys, gevestigd in Damwoude, is een dynamische dorpsvereniging waar plaats is voor eenieder, ongeacht hun talent.
De club, opgericht op 5 mei 1956, begon als een zaterdagcompetitievoetbalvereniging en speelde in het seizoen 2018-2019 in de 1e klasse. 


Met ongeveer 550 leden, waarvan bijna 400 actieve spelers, beschikt Broekster Boys over twee wedstrijdvelden: een natuurgrasveld als hoofdveld en een kunstgrasveld dat ook 's avonds wordt gebruikt voor trainingen. 

De wensen

Het bestuur van VV Broekster Boys had duidelijke wensen: een geluidsinstallatie die zowel verstaanbare mededelingen als sfeervolle muziek kon leveren tijdens voetbalwedstrijden en toernooien. 

Eenvoudige bediening voor vrijwilligers was een prioriteit, aangezien de bestaande geluidsinstallatie na twintig jaar dienst niet meer voldeed. 

Nieuwe geluidsinstallatie


De nieuwe geluidsinstallatie omvat twee weerbestendige hoornluidsprekers, een omroepmicrofoon, een zendermicrofoon, een mediaplayer met internetradio, een 2-zonemixer en een krachtige versterker. 


Luidsprekers

De twee aangeleverde hoornluidsprekers zijn ontworpen om te presteren onder alle weersomstandigheden en zijn strategisch geplaatst op het terrein om beide voetbalvelden te bedekken.
Door gebruik te maken van geavanceerde 3-weg is er een uitmuntende verstaanbaarheid en geluidskwaliteit, en dat blijft zelfs gewaarborgd over een bereik van 50 meter. 


Dankzij deze moderne geluidsinstallatie kan VV Broekster Boys nu de gewenste sfeer creëren tijdens wedstrijden en voldoen aan de behoeften van zowel spelers als supporters. Het draagt bij aan de algehele sportbeleving op de club.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen