De beste geluidsinstallatie voor uw stadion

Verstaanbare muziek- en omroepinstallaties

 

Goed advies nodig?

 • Een oplossing voor elk budget
 • Altijd een eenvoudige bediening
 • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
 • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
 • 5 jaar garantie

Of bel direct met 085-2500917

Verstaanbare geluidsinstallaties in stadions

Wij leveren de beste geluidsinstallaties in uw stadion met bijbehorende horeca gelegenheden en kleedruimtes. Optimaal verstaanbaar voor al het publiek met een perfecte dekking door uw hele accommodatie. Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit. Eenvoudig te bedienen door elke vrijwilliger.

 • Muziek- en omroepinstallaties met kraakheldere geluidskwaliteit
 • Optimaal verstaanbaar voor al het publiek langs het veld
 • Eenvoudig te bedienen door elke vrijwilliger

Wij werken onder andere voor:

Verstaanbaar zijn is een groot goed

Oude installaties, verouderde techniek of moeilijke bedieningen brengen de verstaanbaarheid van uw huidige geluidsinstallatie in gevaar. Maar dit kan ook anders. Ook voor uw voetbalvereniging, hockeyclub of atletiekvereniging.

3 uitgangspunten

Onze bewezen installatie concepten zijn gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:

Akoestiek

Akoestiek

Een excellente spraakverstaanbaarheid kan pas worden gegarandeerd wanneer uitstekend rekening wordt gehouden met de akoestische waarden van een ruimte. Dankzij uitgebreide calculaties en simulaties, alsook onze jarenlange ervaring met installaties in sporthallen zorgen voor een optimaal eindresultaat. 

Goedgekeurde ophangconstructies

Goedgekeurde ophangconstructies

Bij stadions zetten wij een kruising van weerbestendige luidsprekers en verstaanbare opbouw- of inbouwspeakers in. Wij zijn volledig op de hoogte van alle eisen die gesteld worden om een geluidsinstallatie zo veilig en duurzaam mogelijk te plaatsen,. Hierbij staat de veiligheid van de bezoeker bovenaan.

Simpele bediening

Simpele bediening

Samen met u bedenken wij de perfecte invulling hoe de installatie dusdanig bediend kan worden dat het eenvoudig is voor elke vrijwilliger, maar dat wel het maximale rendement uit de installatie gehaald kan worden. Dat betekent weinig knoppen, een simpel geheel, duidelijke terminologie en een uitstekende audio-distributie. 

Bewezen installatie concepten

Bovenstaande uitgangspunten hebben geleid tot verschillende bewezen geluidsinstallaties voor sporthallen. Met tribune of zonder tribune. Groot of klein. Voor wedstrijden, maar ook voor recreatief of instructief sporten. Deze concepten kunnen wij onderbouwen door middel van calculaties. Middels calculaties brengen wij het uiteindelijke resultaat in beeld.

Maatwerk

Elk stadion is anders. Dat verlangt maatwerk. De hoeveelheid toeschouwers, de vereisen vanuit de club, de schakelingen met ontruiming en de wens naar multifunctionaliteit zijn slechts fracties van alle mogelijkheden. Onze keuzes kunnen wij onderbouwen door middel van calculaties. Middels calculaties brengen wij het uiteindelijke resultaat in beeld.

“Maar wij hebben niet zo’n grote accommodatie!”

Juist voor u hebben wij de ideale oplossingen in huis. Betaalbaar, bedienvriendelijk en een echte toevoeging voor uw accommodatie.

Op de producten die in onze installaties worden gebruikt zit 5 jaar garantie. Dit betekent dat u 5 jaar lang gegarandeerd bent van een ultieme muziekbeleving.
Een warming-up met ‘Life is life’. Het veld opkomen met ‘Eye of the tiger’. En als er gescoord wordt klinkt ‘Tsunami’. Een garantie voor kippenvel.

Onze geluidsinstallaties gaan minimaal 10 jaar mee. U kunt een aanschaf dan ook over 10 jaar afschrijven. Dit gaat uw penningmeester absoluut waarderen!

Wat klanten over ons zeggen:

Johan Evers

Voorzitter VV Sparta Nijkerk

“Als je hoorde wat voorheen de geluidskwaliteit was en hoe het geluid nu klinkt, kunnen we alleen mar heel erg tevreden zijn. Het is fantastisch dat we ons publiek een extra stuk beleving kunnen bieden. Naast de spraakverstaanbaarheid wordt de muziek steeds belangrijker. Zodra we hebben gescoord is het feest nu nog groter dan het al was!”

Steef Hammerstein

Commercieel directeur Telstar

“De installatie op de Oost-tribune was zwaar verouderd. Toespraken vanaf het veld waren gewoon niet te verstaan. Directie en supporters irriteerden zich hier enorm aan. Sportspeaker.nl kwam met de juiste aanbevelingen tegen de juiste prijs. Als 1e divisionist hebben we het financieel niet altijd makkelijk. Toch hebben we samen met Sportspeaker.nl een geweldige oplossing gevonden met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. We zijn heel tevreden.”

Frans Vreeswijk

Manager Stichting Sportcentrum Rijkerswoerd

“Complimenten voor jullie manier van werken! Daarmee bedoel ik te zeggen dat jullie telkens weer hebben terug gekoppeld wat de stand van zaken was. Dat maak ik echt wel anders mee. Bovendien meldden jullie jezelf steeds net aan en af. Bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!”

De beste geluidsinstallatie voor uw Stadion

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan via de button hiernaast!

Goed advies nodig?

 • Een oplossing voor elk budget
 • Altijd een eenvoudige bediening
 • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
 • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
 • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917