Een nieuw geluidssysteem voor VV Zwaluwen
24 mei 2024 
3 min. leestijd

Een nieuw geluidssysteem voor VV Zwaluwen

VV Zwaluwen, opgericht op 5 september 1935 in Vlaardingen, is een trotse voetbalvereniging met een rijke geschiedenis.
Het clubtenue, bestaande uit een zwart-wit gestreept shirt, zwarte broek en zwarte kousen, is iconisch voor de club.
Gelegen aan de Zwaluwenlaan 500, heeft de club een sterke band met de gemeenschap.


Opgericht door leden van de jongelingenvereniging L&V als L.V.V. Zwaluwen, begon de club met slechts 20 leden maar groeide gestaag.
Na een periode van groei na de oorlog bereikte Zwaluwen in 1955 de status van de grootste zaterdagmiddagclub van het land.
Het winnen van de KNVB Beker voor amateurs in 1951 was een hoogtepunt in de geschiedenis van de club.

Hoewel de club door de jaren heen ups en downs heeft gekend in verschillende divisies, is Zwaluwen altijd vastbesloten gebleven om te presteren op het hoogste niveau.
Sinds het seizoen 2010/2011 speelt de club in de Zaterdag Hoofdklasse, waar ze hun passie voor voetbal en vastberadenheid om te slagen voortzetten.

De wens voor een beter systeem

VV Zwaluwen heeft ons  in 2022 benaderd voor het upgraden van hun muziek- en omroepinstallatie.
Ons team in regio Midden heeft deze opdracht aangenomen en een systeem ontworpen dat voldoet aan de eisen en past binnen het budget van de vereniging.


De gekozen luidsprekers

Hoofdveld

Voor weergave buiten op het veld is gekozen voor de topklasse binnen onze luidsprekers.
Een luidspreker die speciaal uit Amerika geïmporteerd is en garant staat voor uitstekende prestaties.


Deze hoorngeladen luidsprekers met een 12-inch woofer geven een volledig spectrum aan frequenties weer, waardoor zowel muziek als spraak vol, warm, helder en verstaanbaar klinken.

Overige velden

Voor de overige velden zijn kleinere, compacte outdoor luidsprekers ingezet.


Terras

Ook het terras bij het clubgebouw is voorzien van luidsprekers, zodat het publiek hier alles mee krijgt van de muziek en omroepberichten.


Bestuurskamer
Ook de bestuurskamer is voorzien van luidsprekers, hier zijn 2 8 inch plafondluidsprekers geplaatst.

Bediening en hardware

De aansturing en hardware zijn uiterst compact: met een enkele Mezzo-versterker en een touch-bedieningspaneel is het systeem operationeel.
Dit touch paneel is middels een pincode beveilig tegen onbevoegden.


Er is goed gekeken naar duurzaamheid: de nieuwe versterker is zeer energiezuinig en er zijn items uit de bestaande installatie hergebruikt en geïntegreerd in het nieuwe systeem.
Voor de bestaande microfoontechniek is een speciale mixer met talk-over functie ingezet, die ervoor zorgt dat de muziek automatisch gedempt wordt wanneer de microfoon wordt gebruikt, zodat spraak beter verstaanbaar is.

VV Zwaluwen kan nu, naast het leveren van mooi voetbal, ook bijdragen aan een warme en meeslepende beleving dankzij het nieuwe geluidssysteem. Met de verbeterde audio-installatie wordt elke wedstrijd, aankondiging en viering nog specialer, waardoor zowel spelers als supporters optimaal kunnen genieten van de unieke sfeer die de club te bieden heeft.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen