Betere verstaanbaarheid en volwaardige muziekweergave voor KV Wêz-Wis Tsjom
20 november 2023 
2 min. leestijd

Betere verstaanbaarheid en volwaardige muziekweergave voor KV Wêz-Wis Tsjom

Kaatsvereniging K.F. Wêz-Wis Tsjom, gevestigd in het Friese dorp Tzum, is een bloeiende kaatsclub.


De vereniging heeft als doel het bevorderen en promoten van de kaatssport in de regio. "Wêz-Wis Tsjom" is trots op haar rijke geschiedenis en heeft een sterke verbondenheid met de lokale gemeenschap.

De kaatssport, een traditionele Friese balsport, staat centraal bij K.F. Wêz-Wis Tsjom.
De vereniging organiseert regelmatig kaatstoernooien en -evenementen voor haar leden en andere geïnteresseerden.
Deze wedstrijden variëren van informele bijeenkomsten tot meer formele competities, waarbij kaatsers van verschillende niveaus de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen.

Naast het bevorderen van de kaatssport, speelt K.F. Wêz-Wis Tsjom ook een sociale rol in de gemeenschap.
De vereniging biedt een ontmoetingsplek waar leden en supporters samenkomen om de sport te vieren en de onderlinge banden te versterken.

Het gemeenschapsgevoel staat hoog in het vaandel, en de vereniging draagt bij aan een gezonde en actieve levensstijl onder haar leden.
Met een sterke traditie, actieve deelname aan lokale evenementen en een focus op zowel sportiviteit als gezelligheid, blijft K.F. Wêz-Wis Tsjom een belangrijk onderdeel van de kaatsgemeenschap in Tzum en de omliggende regio.

Een nieuw systeem

Ons Regio Noord team, ProAV, heeft een mobiele muziek- en omroepinstallatie ontworpen voor de traditionele Friese sport.


Dankzij de voortdurende populariteit van deze sport is het essentieel dat de omroeper goed verstaanbaar is voor alle aanwezigen om het publiek goed op de hoogte te houden van het spel.

De geluidsinstallatie is ontworpen om geschikt te zijn voor alle weersomstandigheden, gezien de specifieke eisen van buitenevenementen. Het systeem is mobiel, waardoor het kaatsveld flexibel kan worden opgesteld. Daarnaast is het eenvoudig te installeren, aan te sluiten en te bedienen door de kaatsvereniging.

Hoorn luidspreker

Het bereik en de weergave van de luidsprekers is wat de set bijzonder maakt.


Er is gekozen voor zogenoemde long throw luidsprekers.
Deze luidsprekers zijn hoorn geladen, je kunt dit vergelijken met de hoorn van een oude grammafoon speler,

de hoorn zorgt ervoor dat het geluid versterkt wordt.


In dit geval zorgt de speciaal ontwikkelde hoorn ervoor dat het geluid over grotere afstand geprojecteerd kan worden.

De moderne hoornluidsprekers in dit systeem leveren verrassend goede geluidskwaliteit, wat bijdraagt aan een optimale geluidsbeleving tijdens de traditionele Friese sportevenementen.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen