Achtergrondmuziek voor Padel en Tennis de Kreilen
21 november 2023 
3 min. leestijd

Achtergrondmuziek voor Padel en Tennis de Kreilen

Padel- en tennisvereniging De Kreilen, gelegen in het schilderachtige Oudega, is een bruisend centrum voor liefhebbers van de racket- en balsporten tennis en padel.


De vereniging, opgericht met als doel het bevorderen van sportiviteit en gezelligheid, biedt een prachtige omgeving voor zowel beginners als ervaren spelers.
De tennisfaciliteiten van De Kreilen zijn van hoog niveau, met goed onderhouden tennisbanen die voldoen aan de internationale normen.
Leden kunnen genieten van zowel recreatieve als competitieve tenniswedstrijden, en er worden regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd om de gemeenschap te versterken.

Een bijzondere toevoeging aan de vereniging is het groeiende enthousiasme voor padel.
Padel is een racketsport die elementen van tennis en squash combineert en enorm populair is geworden vanwege zijn toegankelijkheid en dynamiek.

De Kreilen heeft speciale padelbanen waar leden de kans krijgen om deze opwindende sport te beoefenen.


Wat De Kreilen verder onderscheidt, is de gezellige sfeer en de sterke gemeenschapsband.
Naast sportieve activiteiten organiseert de vereniging sociale evenementen, clubavonden en gezamenlijke activiteiten om leden de kans te geven elkaar beter te leren kennen en de passie voor tennis en padel te delen.

Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, Padel- en tennisvereniging De Kreilen verwelkomt iedereen die plezier wil hebben in sport en gemeenschap.
Het is een plek waar sport en gezelligheid hand in hand gaan, en waar de liefde voor tennis en padel wordt gedeeld door een hechte en vriendelijke groep leden.

Muziek als aanvulling aan de ambiance

Padel- en tennisvereniging De Kreilen heeft ons benaderd voor professionele ondersteuning om deze wens met muziek en microfoontechniek voor zowel de kantine als het aangrenzende terras in te vullen.

Ons toegewijde team in regio Noord, ProAV, heeft deze taak op zich genomen en alle benodigdheden samengebracht om tot de gewenste oplossing te komen.

Het systeem is doelgericht opgesplitst in twee afzonderlijke gebieden: de kantine en het terras.

Beide zones hebben onafhankelijke volumeregelingen om de instellingen eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Hiervoor is gebruikgemaakt van een voorversterker, waarop alle benodigde apparatuur is aangesloten.

Dankzij het gebruiksvriendelijke frontpaneel kan iedereen, zelfs zonder technische kennis, het systeem moeiteloos bedienen.
Het frontpaneel omvat twee grote volumeknoppen, elk gelabeld met de bijbehorende zone, en via een tiptoets kan de microfoon worden geselecteerd.

Alle mogelijke bronnen zijn beschikbaar voor optimaal luisterplezier


Voor deze veelzijdige taak hebben we gebruikgemaakt van de OMNIS-100, een populaire en betaalbare mediaspeler die een breed scala aan opties biedt, waaronder duizenden internetradiostations, DAB/DAB+/FM-tuning met RDS-functie, Bluetooth voor draadloos streamen, Wi-Fi en LAN streaming, en Spotify Connect voor direct streamen vanuit de app.

Luidsprekers

Wat betreft de luidsprekers hebben we gekozen voor de stijlvolle designluidsprekers genaamd SONORA, passend bij het moderne clubgebouw.
Voor de kantine is de compacte 4-inch variant gekozen, terwijl op het terras de 6-inch variant is geïnstalleerd, die een groter bereik en meer body biedt voor deze open ruimte.


Het gehele systeem wordt aangedreven door een energiezuinige en maximaal efficiënte versterker van het gerenommeerde Italiaanse merk Powersoft.
Deze versterker schakelt automatisch uit wanneer er gedurende 30 minuten geen signaal is, wat niet alleen bijdraagt aan de efficiëntie, maar ook gunstig is voor de stroomkosten.


Alle apparatuur is netjes gemonteerd in een speciale, afsluitbare 19-inch kast, waarin een hoofdschakelaar is aangebracht om het gehele systeem eenvoudig uit te schakelen wanneer dat nodig is.

Ook genieten van een geweldig geluidssysteem bij jouw vereniging?

Of het nu om enkel omroep, muziek of een combinatie van beide gaat. Wij hebben de juiste ingrediënten en de bijbehorende kennis in huis.
Honderden verenigingen zijn jullie al voorgegaan. Scroll naar beneden op onze referentie pagina voor de volledige lijst.

Direct een afspraak maken?
Stuur direct een aanvraag in via ons contactformulier. Wil je eerst even telefonisch sparren? Dan kan dat natuurlijk ook. Bel ons gerust op het nummer 085-2500917.

Over de schrijver
Reactie plaatsen