Muziek- en omroepinstallatie buitenbad Twenhaarsveld

Projectomschrijving

Gemeente Rijssen-Holten heeft geïnvesteerd in een nieuwe muziek- en omroepinstallatie in het buitenbad van Zwembad Twenhaarsveld in Holten. Het buitenbad bestaat uit een wedstrijd bad van 25 meter en een recreatiebad met hierin een springkuil. Ook de familie-glijbaan is een grote trekpleister. 

Omroepinstallatie buitenbad

Een omroepinstallatie voor een buitenbad verlangt een bepaalde expertise, want geluidsoverlast is een belangrijk thema. Nu ligt Twenhaarsveld behoorlijk geïsoleerd van de buitenwereld in het bos, maar hebben we tijdens de installatie toch geprobeerd om het geluid zoveel mogelijk te dempen. Dit houdt in dat de weergave zich vooral op het buitenbadterrein concentreert. 

2 speakers fungeren als omroepinstallatie voor het buitenbad en dekken het hele terrein af.

2 speakers dekken hele terrein

Sport-Speaker partner RDJ AV heeft 2 speakers op het dak van het badmeestershuis geïnstalleerd. Deze staan heel stevig dankzij een speciaal dakstatief dat in balans wordt gehouden door grote tegels. De speakers die gebruikt zijn hebben een bereik van 90 x 60 graden, waardoor een totale oppervlakte van 180 graden in de breedte afgedekt wordt. Dit is voldoende om alle recreanten in het zwembad en op de ligweide te informeren. 

Muziek en omroep

De spraakverstaanbaarheid van de speakers is fantastisch, ook wanneer het buitenbad goed gevuld is. Ditzelfde geldt voor de muziekweergave, die met name tijdens evenementen zorgt voor een gezellige sfeer. De klank is fantastisch en muziek wordt geweldig weergegeven. De muziek kan worden afgespeeld van een speciaal afspeelapparaat waarop Spotify gekoppeld kan worden. Ook kunnen er USB-sticks met muziek in geplaatst worden en is er toegang tot duizenden radiozenders. 

Muziek- en omroepinstallatie in uw buitenbad?

Wilt u de verstaanbaarheid in uw buitenbad verbeteren, dan komen wij graag bij u langs om u hier meer over te vertellen. Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie
van uw sportaccommodatie.

Lees meer op onze informatiepagina over zwembaden en sportvelden of bel ons direct op 085-2500917.

Bel mij met meer informatie!

Goed advies nodig?

Of bel direct me085-2500917