Nieuwe voetbalspeakers voor SV ONDO

Projectomschrijving

SV ONDO is een amateurvoetbalclub uit Heusden en is opgericht in 1962. Het 1e elftal komt uit in de 4e klasse zondag. De wedstrijden worden gespeeld op sportpark ‘De Heikamp’. Installatiepartner Backline AV mocht voor SV ONDO nieuwe voetbalspeakers plaatsen rondom het hoofdveld. Deze nieuwe geluidsinstallatie is bedoeld om muziek en omroep op heldere wijze weer te geven op het voetbalveld. Het resultaat is fantastisch!

Verstaanbare voetbalspeakers

Bij SV ONDO was rondom het veld een verouderde geluidsinstallatie te vinden. Er werd nog gebruik gemaakt van de ouderwetse hoornspeakers, die bijzonder nasaal klinken. Het afspelen van muziek deed dan ook pijn aan de oren. De uitdaging voor Backline AV was dan ook om deze installatie om te buigen naar een verstaanbaar geheel. Gezien de ervaring van Backline AV met installaties op voetbalvelden was dit geen enkel probleem. Met de toepassing van de R35-3896 voetbalspeakers is een kraakheldere verstaanbaarheid gerealiseerd.

R35-3896 voetbalspeakers voor buiten

Deze voetbalspeaker komt officieel uit Amerika en wordt hier al decennia lang gebruikt om grote sportaccommodaties te voorzien van een fantastisch geluid. Sinds 2 jaar is deze voetbalspeaker in Nederland verkrijgbaar en Backline AV heeft al de nodige voetbalclubs blij gemaakt. De voetbalspeakers zijn bij SV ONDO aan de kantine gemonteerd. Slechts 2 stuks voorzien het hele hoofdveld van een uiterst aangenaam geluid. Muziek is nu echt een beleving. En de omroep is nog nooit zo verstaanbaar geweest. Luister en oordeel zelf.

Nieuwe geluidsinstallatie binnen

De voetbalspeakers buiten en de nieuwe luidsprekers binnen zijn gecombineerd in één centrale geluidsinstallatie. De vrijwilligers kunnen de installatie binnen als buiten op een hele eenvoudige manier bedienen. Binnen is de geluidsinstallatie aangepast op het afspelen van achtergrondmuziek. Maar natuurlijk kan er ook echt een feestje worden gevierd. Het volume kan hierbij flink omhoog worden gedraaid, terwijl de muziekweergave kaarsrecht overeind blijft staan. Door enkele begrenzers kan de installatie nooit worden overbelast en is dit een investering voor jaren.

Omroepen met draadloze microfoon

Het omroepen van alle mededelingen gebeurt bij SV ONDO door een draadloze microfoon. Deze kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Onlangs heeft er een grote wijziging plaatsgevonden in het frequentiebereik van draadloze microfoons. Backline AV heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe draadloze microfoon zonder storingen kan worden gebruikt. Spraak is hierdoor fantastisch hoorbaar. Zowel binnen als buiten. Via een knop op de installatie kan ervoor worden gekozen om binnen of buiten uit te schakelen. Zo kan de microfoon ook voor vergaderingen gebruikt worden.

Nieuwe voetbalspeakers nodig?

Herkent u zich in bovenstaand verhaal en maakt uw voetbalclub nog steeds gebruik van de ouderwetse hoornspeakers? Vraag dan direct een gratis offerte aan voor uw voetbalclub of lees meer op onze pagina met meer informatie over de beste geluidsinstallaties bij sportverenigingen.

Bel mij met meer informatie!

  • 5 jaar garantie op apparatuur
  • Gaat minimaal 10 jaar mee
  • Kippenvel garantie

Goed advies nodig?

  • Een oplossing voor elk budget
  • Altijd een eenvoudige bediening
  • Gratis demonstratie op uw sportaccommodatie
  • Jaarlijks 50 installaties op sportaccommodaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct me085-2500917