Sport-Speaker.nl

Sport Speaker

Wij zijn specialisten in het aanleggen van muziek- en omroepinstallaties op sportvelden en multifunctionele geluidsinstallaties in sportkantines. 


Wij installeren geluidsinstallaties bij sportverenigingen

geluidsinstallatie sportveld

Geluidsinstallaties voor sportvelden

Op veel sportvelden is het geluid ronduit belabberd. De muziek klinkt schel en de omroepmededelingen zijn niet te verstaan.


Wij importeren wij de nieuwste speakers uit Amerika en zorgen wij voor een nieuw geluid op de Nederlandse voetbalvelden, hockeyvelden, tennisbanen en atletiekverenigingen.

Contactgegevens Sport Speaker

Geluidsinstallaties in sportkantines

In een sportkantine is altijd iets te beleven. Onze geluidsinstallaties bewegen multifunctioneel mee met alle activiteiten. Van achtergrondmuziek tijdens de koffie tot kraakhelder presenteren tijdens de ledenvergadering.


Wij voorzien jullie van een simpele bediening waar geen technische kennis voor nodig is.

Ons Sport Speaker team

Herjan Mennegat

Binnendienst

Jeroen van Brienen

Regio West/Midden

Lucas Brandsema

Regio Noord/Oost

Teun Heesterbeek

Regio Zuid

Waarom je als vereniging kiest voor Sport-Speaker?

Simpele bediening

Wij zorgen altijd voor een hele simpele bediening voor jullie vrijwilligers.

Elk budget

Kopen of leasen.

Wij hebben een oplossing voor elke club en elk budget.

Gratis demo

Wij geven een gratis demonstratie van onze eigen Sport Speakers.

5 jaar garantie

Jullie krijgen 5 jaar garantie op alle apparatuur.

Sport Speaker introductie

Over Sport Speaker

Sport Speaker is een initiatief van enkele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van geluidsinstallaties. Samen importeren wij de nieuwste luidsprekers voor in de buitenlucht uit Amerika, die uiteindelijk in Nederland alle 'ouderwetse toeters' moeten gaan vervangen. Met als doel een fijn en prettig, verstaanbaar, muzikaal geluid op en langs de Nederlandse sportvelden.

Wij hebben geluidsinstallaties aangelegd bij o.a.

Reacties van enkele sportverenigingen

VV Sparta Nijkerk

“Als je hoorde wat voorheen de geluidskwaliteit was en hoe het geluid nu klinkt, kunnen we alleen mar heel erg tevreden zijn. Het is fantastisch dat we ons publiek een extra stuk beleving kunnen bieden. Naast de spraakverstaanbaarheid wordt de muziek steeds belangrijker. Zodra we hebben gescoord is het feest nu nog groter dan het al was!”


- Johan Evers -
Voorzitter

VV IJsselmeervogels

"In onze Salentein Lounge konden we slecht presenteren. Het was vaak zo dat je elkaar bijna moest overschreeuwen. Dit is nu voorbij. We kunnen met onze microfoon rondlopen zonder dat het geluid gaat 'rondzingen'. Ook is de bediening te hanteren door elke vrijwilliger zonder technische kennis. We zijn er erg blij mee!


- Frank van den Bos -
Voorzitter

Sportcentrum Rijkerswoerd

“Complimenten voor jullie manier van werken! Daarmee bedoel ik te zeggen dat jullie telkens weer hebben terug gekoppeld wat de stand van zaken was. Dat maak ik echt wel anders mee. Bovendien meldden jullie jezelf steeds net aan en af. Bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!”


- Frans Vreeswijk -
Beheer